Home » Featured
 

(Srpski) Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović održao prijem građana u MZ Nabrđe

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović sa saradnicima održao je prijem građana u Nabrđu.

Tu je gradonačelnik sa svojim timom predstavio investicije u ovom mestu, pogotovo kapitalnu, uređenje korita reke Mlave.

Prisutni u Nabrđu su dobili informacije o tekućim pitanjima vezanim za prevoz dece do škole i nazad, kao i na temu zatvaranje isturenog odeljenja osnovne škole u Nabrđu. Gradonačelnik je izneo informaciju da se ulična rasveta u selima više ne plaća i da se ide ka zameni postojećih sa led sijalicama, a najavljeno je javno privatno partnerstvo povodom iznošenja smeća, gde će se i po tom pitanju izjednačiti selo i grad, odnosno, cena iznošenja smeća će biti ista. Problemi sa kojima se stanovnici MZ Nabrđe susreću u najvećoj meri su vezani za kanalizaciju i vodu gde su gradonačelnik i njegovi saradnici dali informacije u vezi ovih pitanja.

Od direktora „Vodoprivrede“ Nenada Milanovića meštani Nabrđa su dobili obećanje da će ova kompanija urediti dečije igralište u centru sela.

Članovi Gradskog veća su u toku čitave nedelje imali prijeme građana u Gradskoj upravi, primljeno je oko 50 građana.

Share: Facebook Twitter