Home » Announcements »
 

(Srpski) Izmenjen režim saobraćaja u periodu od 11.04.2019. do 30.08.2019. godine

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Obaveštavamo građane Požarevca da će JP “Toplifikacija” u periodu od 11.04.2019. do 30.08.2019. godine izvesti radove na rekonstrukciji postojećeg toplovoda u ulici Sinđelićevoj u Požarevcu, u skladu sa Odobrenjem za izgradnju i saglasnostima javnih preduzeća.

Po Rešenju Odenjenja za komunalne delatnosti i energetiku grada Požarevca a prema Saobraćajnom projektu privremene saobraćajne signalizacije za vreme izvođenja radova, u navedenom vremenu biće izmenjen režim saobraćaja, tako da će saobraćaj biti preusmeren na susedne ulice.

Obustava saobraćaja biće u Sinđelićevoj ulici i delu Lole Ribara od zgrade Dunav osiguranja do Šumadijske ulice. Molimo građane da poštuju saobraćajnu signalizaciju i da imaju razumevanja i strpljenja, dok se izvode ove kapitalne investicije od velikog značaja za grad Požarevac.

Share: Facebook Twitter