Почетак » Градска општина Костолац
 

Председник градске општине Костолац

Иван Савић
Струковни  инжењер електротехнике и рачунарства у телекомуникацијама

Иван Савић, стр.инг.ел.тех. – рођен је 12. марта 1980. године у Пожаревцу. Ожењен је и са супругом Катарином има ћерку Анамарију. Са породицом живи у Костолцу. Основну школу похађао је у свом родном граду Костолцу, а средње образовање стиче  у Техничкој школи ,,Никола Тесла“, такође у Костолцу, на смеру – електротехничар рачунара. Године 1999. на Универзитету у Београду уписује Високу школу струковних студија за информационе и комуникационе технологије, где је био један од најбољих студената. Године 2005. дипломира на смеру телекомуникација и стиче звање – Струковни инжењер електротехнике и рачунарства у телекомуникацијама.

Радни однос први пут  заснива године 2006. у Привредном друштву ,,ПРИМ“ Костолац, али већ наредне 2007. године, постаје радник предузећа ,,Телеком Србија“. Године 2011. заснива радни однос у Привредном друштву ,,ТЕ-КО Костолац“ као инжењер за рачунаре.

Члан је Српске напредне странке од самог њеног оснивања и политички је активан свих ових година. Због своје политичке активности, 2010. године изабран је за председника Општинског одбора Српске напредне странке у Костолцу. На децембарским изборима 2013. године за Скупштину Градске општине Костолац, налазио се на листи Српске напредне странке, која је освојила апсолутну већину гласова и поверење грађана.  На конститутивној седници Скупштине Градске општине Костолац, одржаној 29. јануара 2014. године, на Дан Градске општине Костолац, изабран је за  председника  Скупштине Градске општине Костолац, а у периоду од 2012. године до именовања за председника Скупштине 2014. године био је одборник Скупштине града Пожаревца. . Функцију председника Скупштине Градске општине Костолац је обављао све до 18. новембра исте године, када је изабран за председника Градске општине Костолац.

Иван Савић, признат је у својој струци, политици, те управо због своје способности, професионалности и квалитета постаје први човек Градске општине Костолац.

 

ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ КОСТОЛАЦ

 

Саша Грубетић

Саша Грубетић, апсолвент природно-математичког факултета, рођен је 1983. године у Пожаревцу, са местом становања у Костолцу. Основну школу похађао је у Костолцу, где стиче и средње образовање у Техничкој школи. Апсолвент је на природно-математичком факултету у Новом Саду на одсеку за географију и информатику. Запослен је у Привредном друштву „Георад“ на месту пословође на испитноремонтном центру.

На локалним изборима децембра 2013. године,  за Скупштину Градске општине Костолац, налазио се на листи Српска напредна странка – Александар Вучић. На Дан Градске општине Костолац, 29. јануара, 2014. године, на конститутивној седници постаје одборник Скупштине Градске општине Костолац.

Подели са другима: Facebook Twitter