Почетак » Актуелно
 

Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић обишао спортске објекте у Пожаревцу

Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић посетио је Пожаревац где је обишао Спортски центар који се реконструише, стадион малих спортова који је добио нову тартан подлогу од Нафтне индустрије Србије и новоизграђену балон халу.

Божидар Маљковић

Господин Маљковић је овом приликом честитао Граду Пожаревцу на заслуженом признању које је добио за најбољи спортски савез у Србији и истакао је да је задовољан оним што је видео у Пожаревцу а то је да локална самоуправа посвећује посебну пажњу развоју спорта. Он је изнео и једну лошу чињеницу а то је да сe мали проценат становништва бави спортом али да управо овакви објекти као што су Пожаревцу показују да има наде да се све више људи и омладине бави спортом.

Бане Спасовић

Градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић је овом приликом рекао да су имали прилику да виде нову тартан подлогу која је донација НИС-а, халу у којој се ближи крају капитална реконструкција након њене изградње пре више од три деценије, и балон халу која је изграђена захваљујући пројекту прекограничне сарадње са Румунијом коју је финансирала Европска унија. Он се овом приликом захвалио господину Маљковићу на посети и честитао је Спортском савезу Града Пожаревца на добијеној награди „Мајска награда“ и најавио је да ће ова власт наставити да улаже у спорт.

Подели са другима: Facebook Twitter