Home » Gradska uprava » Head of City Administration
 

(Srpski) Načelnik gradske uprave

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Aleksandar Simonović rođen je 1986. godine u Požarevcu gde je završio osnovnu školu i Gimnaziju. Diplomirao je 2011. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu. Nakon završetka studija počinje da radi na mestu sudijskog pripravnika u Prekršajnom sudu u Požarevcu, a potom i u Osnovnom suda u Požarevcu, odakle prelazi je na mesto pravnog savetnika u u Privrednom društvu za promet automobilima ,,Auto Mirkos“ D.O.O. Položio je pravosudni ispit.
Od 2015. godine radi u Gradskoj upravi Grada Požarevca, na mestima višeg stručnog saradnika odseka za skupštinske poslove u Odeljenju za opštu upravu i skupštinske poslove Gradske uprave Grada Požarevca, a od 2016. godine radio je na mestu šefa odseka za stručne poslove gradonačelnika i Gradskog veća u Odeljenju za poslove organa grada, informacione tehnologije i komunikacije. U septembru 2018. godine postavljen je na mesto načelnika Gradske uprave Grada Požarevca.

Kontakt telefon: 012  / 539 – 602, 539 – 603

Elektronska pošta: asimonovic@pozarevac.rs

 

Share: Facebook Twitter