Home » Градска управа » Head of City Administration
 

(Srpski) Начелник градске управе

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Александар Симоновић рођен је 1986. године у Пожаревцу где је завршио основну школу и Гимназију. Дипломирао је 2011. године на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу. Након завршетка студија почиње да ради на месту судијског приправника у Прекршајном суду у Пожаревцу, а потом и у Основном суда у Пожаревцу, одакле прелази је на место правног саветника у у Привредном друштву за промет аутомобилима ,,Ауто Миркос“ Д.О.О. Положио је правосудни испит.
Од 2015. године ради у Градској управи Града Пожаревца, на местима вишег стручног сарадника одсека за скупштинске послове у Одељењу за општу управу и скупштинске послове Градске управе Града Пожаревца, а од 2016. године радио је на месту шефа одсека за стручне послове градоначелника и Градског већа у Одељењу за послове органа града, информационе технологије и комуникације. У септембру 2018. године постављен је на место начелника Градске управе Града Пожаревца.

Контакт телефон: 012  / 539 – 602, 539 – 603

Електронска пошта: asimonovic@pozarevac.rs

 

Share: Facebook Twitter