Почетак » Обавештења
 

Позив за јавну расправу о Нацрту Стратегије безбедности саобраћаја на територији Града Пожаревца за период од 2024. до 2028. године

На основу члана 81. став 1 тачка 36) Статута Града Пожаревца („Службени гласник Града Пожаревца“, бр. 4/24 – пречишћен текст) и члана 18, 25 и 26. Одлуке о јавној расправи („Службени гласник Града Пожаревца“, бр. 14/18), а сходно Закључку Градског већа Града  Пожаревца број 09-06-119/2024-1 од 7. августа 2024.године, Градско веће Града  Пожаревца,   објављује:

ПОЗИВ

за јавну расправу  о

Нацрту Стратегије безбедности саобраћаја на територији Града Пожаревца за период од 2024. до 2028. године

Позива се стручна јавност и сви заинтересовани грађани да се укључе у поступак јавне расправе о Нацрту Стратегије безбедности саобраћаја на територији Града Пожаревца за период од 2024. до 2028. године (у даљем тексту: Нацрт Стратегије безбедности саобраћаја).

Нацрт Стратегије безбедности саобраћаја израдили су ,,TSRD d.o.o. Beograd“ и ,,SIGNO DOO BEOGRAD-PALILULA“  у сарадњи са Саветом за безбедност саобраћаја на путевима на територији Града Пожаревца.

Програм Јавне расправе је Нацрт Стратегије безбедности саобраћаја од новембра 2023. године, који је постављен на интернет страници Града  Пожаревца, у секцији: Јавне расправе.

Јавна расправа ће се спроводити у периоду од 8. 8. 2024. године до 17. 8. 2024.  године.

Све примедбе, предлози, коментари и сугестије достављају се електронским путем на имејл адресу itirnanic@pozarevac.rs или поштом на адресу : Градска управа Града Пожаревца, Одељење за комуналне делатности, енергетику и саобраћај, ул. Дринска бр. 2, Пожаревац, са назнаком: ,,Примедбе на Нацрт Стратегије безбедности саобраћаја на територији Града Пожаревца за период  од 2024. до 2028.године“.

Нацрт Стратегије безбедности саобраћаја као и образац за доставу писаних коментара доступни су на интернет страници Града Пожаревца, у секцији: Јавне расправе, као и у канцеларији бр.104 Градске управе Града Пожаревца.

По окончању Јавне расправе о Нацрту Стратегије безбедности саобраћаја, Савет за безбедност саобраћаја на путевима на територији града Пожаревца, доставиће Градском већу извештај о спроведеној Јавној расправи, ради утврђивања Предлога Стратегије безбедности саобраћаја на територији Града Пожаревца за период од 2024. до  2028. године.

Позив за јавну расправу објавити на Огласној табли Градске управе Града Пожаревца. и званичној интернет страници Града Пожаревца www.pozarevac.rs.

У Пожаревцу, 7. августа 2024. године

ГРАДСКО ВЕЋЕ ГРАДА ПОЖАРЕВЦА

ПРЕДСЕДНИК ГРАДСКОГ ВЕЋА

ГРАДА ПОЖАРЕВЦА

ГРАДОНАЧЕЛНИК

Саша Павловић, дипл. инж.електротехнике, с.р.