Почетак » Обавештења » О Граду
 

Appeal to the citizens to clean the snow and iceАпел грађанима да чисте снег и лед

City Administration of Pozarevac appeals to citizens to clear snow and ice. Public and other services shall perform its regular tasks, but the citizens have in front of their buildings to organize cleaning sidewalks, it also applies to owners and users of office space, in order to prevent injuries to citizens due to falls.

Icicles on roofs, terraces and balconies  should be removed wherever possible if there is a danger and it is necessary to enclose the space strips around buildings and so protect pedestrians from injury and prevent damage to vehicles.Градска управа града Пожаревца апелује на грађане да чисте снег и лед. Јавна комунална предузећа и друге службе обављаће своје редовне послове али и грађани морају испред својих зграда организовати чишћење тротоара, то важи и за власнике и кориснике пословног простора, у циљу спречавања повређивања грађана услед падова.

У случају формирања леденица на крововима, терасама и балконима, потребно их је уклонити где год је могуће, тамо где постоји опасност, потребно је оградити простор тракама око зграда и тако заштитити пролазнике од повређивања и спречити материјалну штету на возилима.

Подели са другима: Facebook Twitter