Почетак » Актуелно » О Граду
 

Бајкери из Словеније и хрватске гости колегама из Пожаревца

„Ватрени“ мотоциклисти посетили Браничево

Представници мото клуба „Ватрени“ из Пожаревца, функционери локалне самоуправе, чланови градског већа града и радници Туристичке организације Пожаревац, приредили пријем у Градском здању учесницима другог Интернационалног мото скупа из Хрватске и Словеније који се срдачно друже и својим „љутим машинама“ обилазе знаменитости Браничевског округа.

Са пријема

Са пријема

Добродошлицу им је пожелео градоначелник Миомир Илић који је говорио о вредностима и атрактивности пожаревачког краја као и о монументалној згради некадашњег Окружног здања у коме се налазе.

Председник Мото клуба „Ватрени“ Владимир Ловре подсетио је да су, након четири године, гости из Хрватске и Словеније поново посетили Пожаревац.

-Прошлог пута су боравили 3 дана, а овог пута остају 5 дана. То говори да ми као град и као регион имамо шта да понудимо и покажемо“, додао је Ловре и позвао данашње госте на ЉКИ, како би им била представљена наша највећа туристичка манифестација. Током њиховог боравка, планирано је да посете наше бројне туристичке знаменитости“.

Покрет у обилазак Браничева

Покрет у обилазак Браничева

Гости су се захвалили на пријему истакавши да овај њихов боравак реалтивно кратко траје па ће поново посетити Пожаревац највероватније још у току предстојећих Љубичевских коњичких игара.

Стручни сарадник за туризам у Туристичкој организацији Пожаревца, Исидора Павловић Балдић  представила је мотоциклистима из Словеније и Хрватске знаменитости града и округа.

 

Подели са другима: Facebook Twitter