Почетак » Актуелно » О Граду
 

Бане Спасовић преузео дужност градоначелника

Новоизабрани градоначелник Пожаревца, Бане Спасовић, преузео је дужност од претходника Миомира Илића. Наиме, након конститутивне седнице Скупштине града Пожаревца,  одржане 23. маја, обављен је формални чин примопредаје дужности и службених аката међу челницима града Пожаревца.

Миомир Илић, бивши градоначелник је овом приликом рекао да је током свог пуног мандата имао веома успешну сарадњу са свим сарадницима. Такође је додао да, уколико ново руководство затражи сарадњу и подршку, биће им на располагању.

Примопредаја

Примопредаја

 -Било је добрих, лоших, мање добрих и тешких тренутака, али све то иде уз обављање извршне и законодавне власти. Наравно, ми ћемо наставити тамо где смо заправо направили пресек. Свако има своју визију развоја града и шта је приоритет, као и то шта ћемо урадити у наредном периоду, рекао је приликом примопредаје дужност, Бане Спасовић. По његовим речима, у претходном периоду је направиљено неколико добрих потеза, пре свега, мисливши на прошлогодишњу коповину Сећеране у стечају и завршетак северног блока Индустријске зоне, што је створило предуслов за довођење инвеститора у Пожаревац.

Приликом ступања на нову дужност, актуелни градоначелник Спасовић се захвалио сада већ бившем градоначелнику Миомиру Илићу на коректној сарадњи коју су имали у претходном периоду, уз поруку, да ће бити заборављени неспоразуми који су нормални у једном раду, а све у интересу грађана Пожаревца.

-Надам се, да ћемо у наредном периоду остварити видљиве резултате и довести инвеститоре у наш град, како би се Пожаревљани запошљавали у што већем броју, закључио је нови градоначелник.

Подели са другима: Facebook Twitter