Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Bane Spasović preuzeo dužnost gradonačelnika

Novoizabrani gradonačelnik Požarevca, Bane Spasović, preuzeo je dužnost od prethodnika Miomira Ilića. Naime, nakon konstitutivne sednice Skupštine grada Požarevca,  održane 23. maja, obavljen je formalni čin primopredaje dužnosti i službenih akata među čelnicima grada Požarevca.

Miomir Ilić, bivši gradonačelnik je ovom prilikom rekao da je tokom svog punog mandata imao veoma uspešnu saradnju sa svim saradnicima. Takođe je dodao da, ukoliko novo rukovodstvo zatraži saradnju i podršku, biće im na raspolaganju.

Primopredaja

Primopredaja

 -Bilo je dobrih, loših, manje dobrih i teških trenutaka, ali sve to ide uz obavljanje izvršne i zakonodavne vlasti. Naravno, mi ćemo nastaviti tamo gde smo zapravo napravili presek. Svako ima svoju viziju razvoja grada i šta je prioritet, kao i to šta ćemo uraditi u narednom periodu, rekao je prilikom primopredaje dužnost, Bane Spasović. Po njegovim rečima, u prethodnom periodu je napraviljeno nekoliko dobrih poteza, pre svega, mislivši na prošlogodišnju kopovinu Sećerane u stečaju i završetak severnog bloka Industrijske zone, što je stvorilo preduslov za dovođenje investitora u Požarevac.

Prilikom stupanja na novu dužnost, aktuelni gradonačelnik Spasović se zahvalio sada već bivšem gradonačelniku Miomiru Iliću na korektnoj saradnji koju su imali u prethodnom periodu, uz poruku, da će biti zaboravljeni nesporazumi koji su normalni u jednom radu, a sve u interesu građana Požarevca.

-Nadam se, da ćemo u narednom periodu ostvariti vidljive rezultate i dovesti investitore u naš grad, kako bi se Požarevljani zapošljavali u što većem broju, zaključio je novi gradonačelnik.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter