Почетак » Актуелно
 

Додељени панцири за припаднике полицијске управе Пожаревац

Град Пожаревац је купио 10 панцира вредности милион динара за припаднике ПУ Пожаревац.

Уговор о примопредаји панцира потписали су начелник Градске управе Пожаревца Александар Симоновић и начелник ПУ Пожаревац Срђан Лазић.

Градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић овом приликом је рекао да је донација грађанска обавеза свих нас зато што полицајци обављају одговоран и ризичан посао у циљу заштите грађана.

Бане Спасовић

Град је поред ове донације прошле године набавио возило вредности 1,5 милиона динара, које је купљена преко Савета за безбедност саобраћаја Града Пожаревца, оно се користити приликом вршења увиђаја у саобраћајним незгодама.
Ове године ће се набавити уређај за тест за дроге за саобраћајну полицију вредности 850.000 динара, затим опрема за вршење увиђаја саобраћајних незгода, за потребе саобраћајне полиције, чуњеви, дигитални циклометар, аналогни циклометар, сет купа од бројева, мерне траке, стоп таблице вредности 250.000 динара, као и информатичка опрема 3 лаптопа, пројектор, платно, мултифункционални штампач такође за саобраћајну полицију 200.000 динара. Укупно у овој години издвојиће се 1.300.000 динара. Подсетићу да је у току и набавка специјалног возила за ватрогасне јединице вредности око 25 милиона динара, закључио је Спасовић.

Златан Светозаревић

Златан Светозаревић начелник одељења полиције се захвалио у име свих припадника ПУ Пожаревац на овој донацији а опрема ће бити расподељена полицајцима у Пожаревцу, Костолцу и саобраћајним полицајцима.

Подели са другима: Facebook Twitter