Home » Featured » About City
 

(Srpski) Нови сервис у Услужном центру

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Од данас ће секретари Месних заједница са територије града Пожаревца све своје послове обављати у Услужном центру.

Како је истакао Александар Симоновић, начелник Градске управе Пожаревац они ће издавати одређена уверења и обављати друге аминистративно техничке послове, који ће омогућити бољу комуникацију грађана и Савета месних заједница. Симоновић је још додао:

Александар Симоновић

“Од данас ће секретари свих месних заједница са територије Града Пожаревца своје послове обављати и у Услужном центру. Они ће издавати одређена уверења и обављати друге административно-техничке послове, чиме ће омогућити комуникацију између грађана и Савета МЗ. Сматрамо да ћемо тиме што ће секретари свих МЗ на територији Града Пожаревца бити смештени на ову локацију, омогућити да грађани своје потребе обављају на бржи и јендоставнији начин. Верујемо да смо на овај начин заокружили једну целину, с обзиром да се у Услужном центру већ налазе матичари који издају Уверења о држављанству, Изводе из матичних књига рођених, запослени који обављају послове који се односе на избегла и расељена лица, као и два дипломирана правника који пружају услуге правне помоћи“.

Начелник Градске управе Александар Симоновић је додао да ће Градска управа наставити да ради у погледу задовољења потреба грађана на што бржи и јендоставнији начин, а очекују се ускоро и нове услуге у Услужном центру.

Share: Facebook Twitter
 

Add Comment

*