Home » Featured » About City
 

(Srpski) Novi servis u Uslužnom centru

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Od danas će sekretari Mesnih zajednica sa teritorije grada Požarevca sve svoje poslove obavljati u Uslužnom centru.

Kako je istakao Aleksandar Simonović, načelnik Gradske uprave Požarevac oni će izdavati određena uverenja i obavljati druge aministrativno tehničke poslove, koji će omogućiti bolju komunikaciju građana i Saveta mesnih zajednica. Simonović je još dodao:

Aleksandar Simonović

“Od danas će sekretari svih mesnih zajednica sa teritorije Grada Požarevca svoje poslove obavljati i u Uslužnom centru. Oni će izdavati određena uverenja i obavljati druge administrativno-tehničke poslove, čime će omogućiti komunikaciju između građana i Saveta MZ. Smatramo da ćemo time što će sekretari svih MZ na teritoriji Grada Požarevca biti smešteni na ovu lokaciju, omogućiti da građani svoje potrebe obavljaju na brži i jendostavniji način. Verujemo da smo na ovaj način zaokružili jednu celinu, s obzirom da se u Uslužnom centru već nalaze matičari koji izdaju Uverenja o državljanstvu, Izvode iz matičnih knjiga rođenih, zaposleni koji obavljaju poslove koji se odnose na izbegla i raseljena lica, kao i dva diplomirana pravnika koji pružaju usluge pravne pomoći“.

Načelnik Gradske uprave Aleksandar Simonović je dodao da će Gradska uprava nastaviti da radi u pogledu zadovoljenja potreba građana na što brži i jendostavniji način, a očekuju se uskoro i nove usluge u Uslužnom centru.

Share: Facebook Twitter