Home » Featured » Sports and Recreation
 

(Srpski) Prijem u Svečanim salonima za organizatore turnira u basketu „3×3“

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Prijem je organizovala članica Gradskog veća zadužena za sport i omladinu Ana Miljanić i predsednik Skupštine Grada Požarevca Bojan Ilić.

Ovom prilikom članica Gradskog veća Ana Miljanić se zahvalila svima koji su svojim doprinosom omogućili održavanje ovog turnira i njegovo podizanje na još viši nivo.

Ona je istakla da je upravo dan pred održavanja turnira 3×3 ovaj sport proglašen olimpijskim što mu je dalo još više na značaju.

Miljanićeva je još dodala da je raduje činjenica da je oko 120 mladih Požarevljana izašlo na specijalni „3×3“ teren i takmičilo se u ovom sportu i njena je ocena da je ovaj turniru Požarevcu među najboljima u Srbiji.

Ispred Košarkaškog kluba Požarevac jednog od organizatora turnira 3×3 obratio se Darko Milojević koji se zahvalio na pomoći i razumevanju gradske uprave i da je rezultat toga organizovanje ovog turnira i najavio je košarkaško leto u Požarevcu koje će početi 15. jula, a koje će okupiti dečake i devojčice, koji će imati priliku da potpuno besplatno treniraju na košarkaškim terenima na Tulbi.

Ovom prilikom Ana Miljanić je uručila 25 zahvalnica za privatne firme, Javna preduzeća i pojednice koji su pomogli održavanje turnira 3×3.

Share: Facebook Twitter