Почетак » Актуелно » Спорт и рекреација
 

Пријем у Свечаним салонима за организаторе турнира у баскету „3×3“

Пријем је организовала чланица Градског већа задужена за спорт и омладину Ана Миљанић и председник Скупштине Града Пожаревца Бојан Илић.

Овом приликом чланица Градског већа Ана Миљанић се захвалила свима који су својим доприносом омогућили одржавање овог турнира и његово подизање на још виши ниво.

Она је истакла да је управо дан пред одржавања турнира 3×3 овај спорт проглашен олимпијским што му је дало још више на значају.

Миљанићева је још додала да је радује чињеница да је око 120 младих Пожаревљана изашло на специјални „3×3“ терен и такмичило се у овом спорту и њена је оцена да је овај турниру Пожаревцу међу најбољима у Србији.

Испред Кошаркашког клуба Пожаревац једног од организатора турнира 3×3 обратио се Дарко Милојевић који се захвалио на помоћи и разумевању градске управе и да је резултат тога организовање овог турнира и најавио је кошаркашко лето у Пожаревцу које ће почети 15. јула, а које ће окупити дечаке и девојчице, који ће имати прилику да потпуно бесплатно тренирају на кошаркашким теренима на Тулби.

Овом приликом Ана Миљанић је уручила 25 захвалница за приватне фирме, Јавна предузећа и поједнице који су помогли одржавање турнира 3×3.

Подели са другима: Facebook Twitter