Home » Featured » City Municipality Kostolac
 

(Srpski) Velika pobeda SNS-a u Kostolcu

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Srpska napredna stranka vodiće Kostolac i u naredne četiri godine, odlučili su građani Kostolca na nedeljnim lokalnim izborima.

Na osnovu preliminarnih rezultata SNS je sa svojom koalicijom osvojila 63,8 % glasova.

Izbori su protekli bez ikakvih nepravilnosti.

Serdžo Krstanoski, nosilac liste Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Kostolcu dodao je da će Srpska napredna stranka i u narednom periodu nastojati da kvalitetnim vođenjem Kostolca još više poboljša uslove života za sve građane: 

„Građani Kostolca prepoznali su na ovim izborima politiku koju vodi Vlada Repunlike Srbije,  kao i predsednik Aleksandar Vučić. Ovo je veliki rezultat za Kostolac“, dodao je Krstanoski.

Predsednik gradske opštine Kostolac Ivan Savić zahvalio se svim građanima Kostolca na ukazanom poverenju i istakao da je pobeda rezultat dosadašnjeg rada. 

„Zadovoljstvo mi je što su izbori protekli u fer i demokratskoj atmosferi. Ovaj rezultat naše koalicije je pre svega rezultat dobre saradnje i koordinacije Grada Požarevca i gradske opštine Kostolac, kao i dobre saradnje sa Vladom Republike Srbije. Građani su glasali za dela, a ne za reči. Mogli su da vide kilometre asfaltiranih puteva, uređene škole, i to je ono za šta su Kostolčani glasali.“, rekao je gradonačelnik Požarevca Bane Spasović.

Prema rezultatima Gradske izborne komisije Kostolca lista Aleksandar Vučić-SNS-SPS-Ivica Dačić 3838 glasova,

 DS-Aleksandar Popov 744 glasa, 12,39%

 Milan Krkobabić, PUPS, SRS,Dr Vojislav Šešelj 320 glasova 5,33%

GG Iskorak-dr Zvonko Blagojević 543 glasa, 9,04%

Srpski pokret Dveri 474 glasa., 7,89%

Share: Facebook Twitter