Početak » Aktuelno » Gradska opština Kostolac
 

Velika pobeda SNS-a u Kostolcu

Srpska napredna stranka vodiće Kostolac i u naredne četiri godine, odlučili su građani Kostolca na nedeljnim lokalnim izborima.

Na osnovu preliminarnih rezultata SNS je sa svojom koalicijom osvojila 63,8 % glasova.

Izbori su protekli bez ikakvih nepravilnosti.

Serdžo Krstanoski, nosilac liste Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Kostolcu dodao je da će Srpska napredna stranka i u narednom periodu nastojati da kvalitetnim vođenjem Kostolca još više poboljša uslove života za sve građane: 

„Građani Kostolca prepoznali su na ovim izborima politiku koju vodi Vlada Repunlike Srbije,  kao i predsednik Aleksandar Vučić. Ovo je veliki rezultat za Kostolac“, dodao je Krstanoski.

Predsednik gradske opštine Kostolac Ivan Savić zahvalio se svim građanima Kostolca na ukazanom poverenju i istakao da je pobeda rezultat dosadašnjeg rada. 

„Zadovoljstvo mi je što su izbori protekli u fer i demokratskoj atmosferi. Ovaj rezultat naše koalicije je pre svega rezultat dobre saradnje i koordinacije Grada Požarevca i gradske opštine Kostolac, kao i dobre saradnje sa Vladom Republike Srbije. Građani su glasali za dela, a ne za reči. Mogli su da vide kilometre asfaltiranih puteva, uređene škole, i to je ono za šta su Kostolčani glasali.“, rekao je gradonačelnik Požarevca Bane Spasović.

Prema rezultatima Gradske izborne komisije Kostolca lista Aleksandar Vučić-SNS-SPS-Ivica Dačić 3838 glasova,

 DS-Aleksandar Popov 744 glasa, 12,39%

 Milan Krkobabić, PUPS, SRS,Dr Vojislav Šešelj 320 glasova 5,33%

GG Iskorak-dr Zvonko Blagojević 543 glasa, 9,04%

Srpski pokret Dveri 474 glasa., 7,89%

Podeli sa drugima: Facebook Twitter