Почетак » Актуелно
 

Град Пожаревац добио престижно признање „Brand Leader Award“

Одржана је 5. Бизнис конференција „Транспорт и логистика Југоисточне Европе и Дунавског региона – ТИЛ 2018” под покровитељством Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије у Сава Центру у Београду.

На овој конференцији учешће је узео Град Пожаревац а презентацију, о привредним потенцијалима је одржао градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић Након одржане конференције градоначелник Спасовић је, у име града, добио награду „Brand Leader Award“.

Награда „Brand Leader Award“ се додељује на основу низа стандардизованих критеријума који подразумевају иновативност, висок степен тржишне препознатљивости и позиционирања аутентичног производа.

Награда се додељује девет година у циљу афирмације најистакнутијих компанија, институција, појединаца и медија који континиураним позитивним развојем и иновативним стратегијама постављају више стандарде и унапређују тржиште, те дају изванредан допринос у популаризацији привредног потенцијала и креирања конкуретног тржишног имиџа Региона.

Циљ 5. Бизнис конференције „ТИЛ 2018” усмерен је ка сагледавању даљег економског просперитета кроз кључне промене на тржишту транспорта, инфраструктуре и логистике Дунавског региона и ЈИЕ.

Учесници су кроз неколико паралелних целина (Пленарни део, Б2Б састанци, Округли сто) имали прилику да у циљу побољшања услова пословања, а у складу са приоритетним интересима привреде, привредника и струке, својим знањем и практичним искуством подстакну нове иницијативе и пословне прилике, поставе смернице за унапређење тржишта кроз умрежавање, усклађивање посебних и заједничких интереса.

Подели са другима: Facebook Twitter