Почетак » Актуелно
 

Градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић обишао ОШ „Свети Сава“ и радове на тротоару у улици Чеде Васовића

Градоначелник Бане Спасовић са сардницима обишао је ОШ „Свети Сава“, где су замењене подне облоге у учионицама, вентили на радијаторима и окречене су учионице и просторије у школи. Вредност ових радова је преко 7 милиона и 600 хиљада динара.

Маргарета Секуловић

Директорка ОШ „Свети Сава“ Маргарета Секуловић захвалила се градоначелнику и његовом тиму на свему што су учинили за ову образовну установу како би она могла да функционише у добрим условима.

Бане Спасовић

Градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић је овом приликом рекао да је задовољан радом школе и што је све спроведено на време на општу добробит ученика и наставног особља. Видљиве су промене у односу када је посетио ову школу у протеклом периоду и додао је да су приликом Јавних набавки остварене одређене уштеде и да ће та средства бити враћена школи, током ребаланса, за неке друге намене. Град је у претходне три године у ОШ „Свети Сава“ инвестирао скоро 18 милиона динара, рекао је Спасовић и истакао је да је задовољан урађеним у овој образовној установи. Он је још једном подсетио да је у претходне три године за Предшколску установу, основне и средње школе издвојено око 1.800.000.000 динара и додао је да ће се и наредне године издвојити око 100 милиона динара за инвестиције.


Након обиласка школе градоначелник је са сарадницима обишао и радове на тротоару у улици Чеде Васовића где се изводе радови у вредности од око 40 милиона динара, дужина трасе је 820 метара а површина тротоара око 6.500 метара квадратних. Овде ће бити и нових паркинг места а улица ће када сви радови буду завршени добити нове клупе, канте за смеће, сливнике, зелену површину. Раније су постављени нови стубови уличне расвете у ЛЕД технологији. Спасовић је истакао да је ова улица сад потпуно нова улица и један леп прилаз граду.

Подели са другима: Facebook Twitter