Početak » Aktuelno
 

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović obišao OŠ „Sveti Sava“ i radove na trotoaru u ulici Čede Vasovića

Gradonačelnik Bane Spasović sa sardnicima obišao je OŠ „Sveti Sava“, gde su zamenjene podne obloge u učionicama, ventili na radijatorima i okrečene su učionice i prostorije u školi. Vrednost ovih radova je preko 7 miliona i 600 hiljada dinara.

Margareta Sekulović

Direktorka OŠ „Sveti Sava“ Margareta Sekulović zahvalila se gradonačelniku i njegovom timu na svemu što su učinili za ovu obrazovnu ustanovu kako bi ona mogla da funkcioniše u dobrim uslovima.

Bane Spasović

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović je ovom prilikom rekao da je zadovoljan radom škole i što je sve sprovedeno na vreme na opštu dobrobit učenika i nastavnog osoblja. Vidljive su promene u odnosu kada je posetio ovu školu u proteklom periodu i dodao je da su prilikom Javnih nabavki ostvarene određene uštede i da će ta sredstva biti vraćena školi, tokom rebalansa, za neke druge namene. Grad je u prethodne tri godine u OŠ „Sveti Sava“ investirao skoro 18 miliona dinara, rekao je Spasović i istakao je da je zadovoljan urađenim u ovoj obrazovnoj ustanovi. On je još jednom podsetio da je u prethodne tri godine za Predškolsku ustanovu, osnovne i srednje škole izdvojeno oko 1.800.000.000 dinara i dodao je da će se i naredne godine izdvojiti oko 100 miliona dinara za investicije.


Nakon obilaska škole gradonačelnik je sa saradnicima obišao i radove na trotoaru u ulici Čede Vasovića gde se izvode radovi u vrednosti od oko 40 miliona dinara, dužina trase je 820 metara a površina trotoara oko 6.500 metara kvadratnih. Ovde će biti i novih parking mesta a ulica će kada svi radovi budu završeni dobiti nove klupe, kante za smeće, slivnike, zelenu površinu. Ranije su postavljeni novi stubovi ulične rasvete u LED tehnologiji. Spasović je istakao da je ova ulica sad potpuno nova ulica i jedan lep prilaz gradu.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter