Почетак » Актуелно » О Граду
 

Одржан пријем за одбојкашку јуниорску и кадетску репрезентацију Србије

Пријем је уприличио градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић са својим сарадницима. Поред чланова одбојкашких репрезентација јуниорске и сениорске категорије пријему су присуствовали и тим менаџер и члан Извршног одбора Одбојкашког савеза Србије Богдан Сретеновић, тренер јуниора Владимир Васовић и тренер кадета Бошко Мацузић, као и представници ОК Млади Радник. Овом приликом госте је поздравио градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић следећим речима.

Бане Спасовић

Бане Спасовић

– Поштовани пријатељи,

Велика ми је част што сам у прилици да испред града поздравим представнике спорта који је у последње време био увелико заступљен у нашем граду.

Мислим да могу рећи и закључити да су одбојка Пожаревцу, али и Пожаревац одбојци у години која је на измаку, били један од главних промотера. Захваљујући Младом раднику и његовом наступу најпре на финалном турниру Купа Србије, а потом и у утакмици Супер купа, наш град се читавој спортској Србији представио као сјајан домаћин. Наши грађани су дупке испунили салу током тих спортских дешавања што је доказ да поштујемо праве вредности, волимо надигравање и спектакле које само врхунски спорт уме да режира.

Са друге стране захваљујући вашем прелепом спорту и дипломатама који су били наши гости на поменутим утакмицама направили смо јаке везе које су већ погодовале стварању неких конкретних сарадњи. Мислим, да је сјај који је нашем граду тада давала одбојка, увелико утицао да то буде баш тако.

На крају, да се Пожаревац и одбојка нису ове године нашли, да тако кажем, на истим таласним дужинама, вероватно не би било ни ове посете, односно указивања поверења Одбојкашког савеза Србије да кадетску селекцију упути на припреме у наш град.

Знајте да су кључеви града у вашим рукама, желимо сви да се осећате као код куће а све у циљу да боравак у Пожаревцу буде један део који ће допринети остваривању  неминовне судбине свих вас као тима, али и сваког поједнинца понаособ а то је –  да будете шампиони.

Тим менаџер и члан Извршног одбора Одбојкашког савеза Србије Богдан Сретеновић захвалио се на срдачном пријему и пожелео је Одбојкашком клубу Млади Радник брз повратак у виши ранг такмичења.

Овом приликом су размењени и пригодни поклони а градоначелник је добио на поклон дрес са потписима репрезентативаца.

Подели са другима: Facebook Twitter