Почетак » Актуелно
 

Одржана завршна конференција у оквиру Пројекта „Безбедносни програм за младе“ – увођење програма за безбедност младих у Браничевском округу и одрживост успостављања програма

Овај пројекат је реализован од стране Удружења грађана „Шанса“, а финансијски је подржан од стране Мисије ОЕБС-а у Републици Србији.

Циљ пројекта је подизање свести младих о безбедносним изазовима, ризицима и претњама као и стварање здраве безбедносне културе код младих кроз увођење континуираних услуга и превентивних програма, спровођење социјалне рехабилитације и реинтеграције младих који су починиоци кривичних дела и прекршаја на територији Браничевског округа.

На завршној конференцији учествовали су члан Градског већа задужен за културу и НВО Дејан Крстић, представници полицијске управе, образовно-школских и здравстених институција, Центра за социјални рад, Црвеног крста, удуржења грађана и ђачких парламената средњих школа са територије Града Пожаревца и Браничевског округа.

Овом приликом су присутнима представљени резултати остварени на пројекту као и најзначајнији налази који се тичу проблематике код младих, безбедносни ризици и претње као и могућности унапређења безбедносне ситуације.

Подели са другима: Facebook Twitter