Почетак » Актуелно » О Граду
 

Пожаревац награђен за организацију Кроса РТСПожаревац награђен за организацију Кроса РТС

Представници града Пожаревца били су међу награђенима за успешну организацију  24. Крос РТС-а. На овој спортској манифестацији, која спада међу најмасовније у Србији, циљем је прошло укупно 45.3611 тркача.

Са пријема награда

Са пријема награда

Веома успешној организацији спортске приредбе на пожаревачком Хиподрому присуствовао је и министар омладине и спорта Вања Удовичић. Пуне трибине, пуна стаза. Циљем је прошло 2.557 тркача. Заслужено, прво место за Пожаревац. Градоначелник Миомир Илић је примио као признање уље на платну Дијане Кожовић. У малом али брижљиво одабраном тиму Пожаревљана посебно се истакао Александар Ђокић, донедавно члан Градског већа задужен за младе а данас начелник Браничевског округа, коме је уручен Златник РТС-а. Пожаревац је, међутим, завредео још један Златник. Видоје Вукашиновић, директор Пољопривредне школе са Домом ученика „Соња Маринковић“, беспрекорно је организовао Камп РТС-а „Александар Петровић“.Представници града Пожаревца били су међу награђенима за успешну организацију  24. Крос РТС-а. На овој спортској манифестацији, која спада међу најмасовније у Србији, циљем је прошло укупно 45.3611 тркача.

Са пријема награда

Са пријема награда

Веома успешној организацији спортске приредбе на пожаревачком Хиподрому присуствовао је и министар омладине и спорта Вања Удовичић. Пуне трибине, пуна стаза. Циљем је прошло 2.557 тркача. Заслужено, прво место за Пожаревац. Градоначелник Миомир Илић је примио као признање уље на платну Дијане Кожовић. У малом али брижљиво одабраном тиму Пожаревљана посебно се истакао Александар Ђокић, донедавно члан Градског већа задужен за младе а данас начелник Браничевског округа, коме је уручен Златник РТС-а. Пожаревац је, међутим, завредео још један Златник. Видоје Вукашиновић, директор Пољопривредне школе са Домом ученика „Соња Маринковић“, беспрекорно је организовао Камп РТС-а „Александар Петровић“.

Подели са другима: Facebook Twitter