Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Požarevac nagrađen za organizaciju Krosa RTSPožarevac nagrađen za organizaciju Krosa RTS

Predstavnici grada Požarevca bili su među nagrađenima za uspešnu organizaciju  24. Kros RTS-a. Na ovoj sportskoj manifestaciji, koja spada među najmasovnije u Srbiji, ciljem je prošlo ukupno 45.3611 trkača.

Sa prijema nagrada

Sa prijema nagrada

Veoma uspešnoj organizaciji sportske priredbe na požarevačkom Hipodromu prisustvovao je i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić. Pune tribine, puna staza. Ciljem je prošlo 2.557 trkača. Zasluženo, prvo mesto za Požarevac. Gradonačelnik Miomir Ilić je primio kao priznanje ulje na platnu Dijane Kožović. U malom ali brižljivo odabranom timu Požarevljana posebno se istakao Aleksandar Đokić, donedavno član Gradskog veća zadužen za mlade a danas načelnik Braničevskog okruga, kome je uručen Zlatnik RTS-a. Požarevac je, međutim, zavredeo još jedan Zlatnik. Vidoje Vukašinović, direktor Poljoprivredne škole sa Domom učenika „Sonja Marinković“, besprekorno je organizovao Kamp RTS-a „Aleksandar Petrović“.Predstavnici grada Požarevca bili su među nagrađenima za uspešnu organizaciju  24. Kros RTS-a. Na ovoj sportskoj manifestaciji, koja spada među najmasovnije u Srbiji, ciljem je prošlo ukupno 45.3611 trkača.

Sa prijema nagrada

Sa prijema nagrada

Veoma uspešnoj organizaciji sportske priredbe na požarevačkom Hipodromu prisustvovao je i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić. Pune tribine, puna staza. Ciljem je prošlo 2.557 trkača. Zasluženo, prvo mesto za Požarevac. Gradonačelnik Miomir Ilić je primio kao priznanje ulje na platnu Dijane Kožović. U malom ali brižljivo odabranom timu Požarevljana posebno se istakao Aleksandar Đokić, donedavno član Gradskog veća zadužen za mlade a danas načelnik Braničevskog okruga, kome je uručen Zlatnik RTS-a. Požarevac je, međutim, zavredeo još jedan Zlatnik. Vidoje Vukašinović, direktor Poljoprivredne škole sa Domom učenika „Sonja Marinković“, besprekorno je organizovao Kamp RTS-a „Aleksandar Petrović“.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter