Почетак » Актуелно
 

Позив родитељима и привредницима да се прикључе акцији 3+

Град Пожаревац се прикључио, прошлог месеца, Покрету за децу „Три плус“ што подразумева да ће свака породица са троје и више деце постати власник Поносне картице и на тај начин ће моћи да оствари попусте код привредних субјеката који су се прикључили овој акцији.

Бојан Илић председник Скупштине Града Пожаревца изјавио је овом приликом да му је драго што је Пожаревац приступио Покрету за децу 3+ и на тај начин ће изаћи у сусрет вишечланим породицама. Он је још додао да локална самоуправа предузима читав низ мера из популационе политике али да се на томе неће зауставити. Илић је још рекао да ће се акцији одазвати и сви спортски клубови са територије Града Пожаревца као и установе и јавна преузећа.

Јелена Николић, председница Савета за родну равноправност је истакла да ће картица бити именована на мајку и омогућиће попусте код свих привредних субјеката који су се прикључили овој племенитој акцији и на тај начин показали друштвену одговорност према најмлађим суграђанима. Право на ову картицу имају породице са три или више детета од којих је бар једно од њих малолетно. Привредници сами одређују колики ће бити попуст и на које производе.

Пријава за добијање картице може се остварити позивом на број 012/539-716 или доласком у канцеларију 12 Градске управе града Пожаревца. Такође породице се могу пријавити и путем мејла info@szrrpozarevac.rs, или facebook страници савета.

Списак привредних субјеката који су се прикључили овој акцији може се погледати на страници Покрета за децу „Три плус“.

Подели са другима: Facebook Twitter