Почетак » Обавештења » О Граду
 

Позив за учешће у пројекту „Наше право да живимо боље“

slika

У оквиру спровођења пројекта „Наше право да живимо боље“, који реализују Удружење Рома Браничевског округа и град Пожаревац, део активности се односи на обезбеђивање стажирања за ученике завршних година средњих стручних школа Ромске националности  и лица која су завршила средњу стручну школу у протекле две године.

Стажирање ће се одвијати у јавним и приватним предузећима на територији града Пожаревца и градске општине Костолац.

Стажирање је прилика да се упознате са практичним радом у предузећима која се баве пословима за која се школујете, стекнете нова познанства и започнете професионалну каријеру на прави начин. Верујемо да ће сви стажисти имати већу шансу да се запосле, из разлога што послодавци данас изразито вреднују кандидате које имају искуство у раду.

Обзиром да је ово други позив за стажирање, желимо да изразимо задовољство чињеницом да је 15% од укупног броја стажиста из прве фазе засновао радни однос у компанијама у којима су били ангажовани на стажирању.

Стажирање траје три месеца, а за све који желе да узму учешће обезбеђени су превоз и оброк.

Пријава за стажирање се врши у просторијама Ромског едукативног центра, Моше Пијаде бб, код касарне „Генерал Павле Јуришић Штурм“ и Историјског архива.

За све информације можете се обратити на е-маил адреси: urbo.po@mts.rs или на бројеве телефона  012/213-783 или 064/327-13-14.

Удружење Рома Браничевског округа

ПРЕДСЕДНИК

Мирослав Вељковић, с.р.

Подели са другима: Facebook Twitter