Početak » Obaveštenja » O Gradu
 

Poziv za učešće u projektu „Naše pravo da živimo bolje“

slika

U okviru sprovođenja projekta „Naše pravo da živimo bolje“, koji realizuju Udruženje Roma Braničevskog okruga i grad Požarevac, deo aktivnosti se odnosi na obezbeđivanje stažiranja za učenike završnih godina srednjih stručnih škola Romske nacionalnosti  i lica koja su završila srednju stručnu školu u protekle dve godine.

Stažiranje će se odvijati u javnim i privatnim preduzećima na teritoriji grada Požarevca i gradske opštine Kostolac.

Stažiranje je prilika da se upoznate sa praktičnim radom u preduzećima koja se bave poslovima za koja se školujete, steknete nova poznanstva i započnete profesionalnu karijeru na pravi način. Verujemo da će svi stažisti imati veću šansu da se zaposle, iz razloga što poslodavci danas izrazito vrednuju kandidate koje imaju iskustvo u radu.

Obzirom da je ovo drugi poziv za stažiranje, želimo da izrazimo zadovoljstvo činjenicom da je 15% od ukupnog broja stažista iz prve faze zasnovao radni odnos u kompanijama u kojima su bili angažovani na stažiranju.

Stažiranje traje tri meseca, a za sve koji žele da uzmu učešće obezbeđeni su prevoz i obrok.

Prijava za stažiranje se vrši u prostorijama Romskog edukativnog centra, Moše Pijade bb, kod kasarne „General Pavle Jurišić Šturm“ i Istorijskog arhiva.

Za sve informacije možete se obratiti na e-mail adresi: urbo.po@mts.rs ili na brojeve telefona  012/213-783 ili 064/327-13-14.

Udruženje Roma Braničevskog okruga

PREDSEDNIK

Miroslav Veljković, s.r.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter