Почетак » Актуелно » О Граду
 

Пријем грађана код градоначелника Града Пожаревца

Градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић данас је примио преко 20 грађана на разговор.

Проблеми са којима су пожаревљани изашли пред градоначелника се углавном односе на запослење али и на здравствене проблеме, међутим било је и похвала за радове у месним заједницама.

Градоначелник Бане Спасовић је изјавио да ће пракса убудуће бити да се два пута месечно сусреће са грађанима и да разговара са њима о њиховим проблемима као и да помогне где год је то могуће. Он је истакао да ће се у Пожаревцу у наредној години отворити бројна радна места. Ради се инвестиција у индустријској зони и очекује се отварање СТОП-ШОП у наредној години где ће посао наћи 300 радника. Спасовић додаје да су та запослења у приватном сектору и да ће они запошљавати лица са Завода за запошљавање.

У претходних месец дана и ресорни чланови Градског већа примали су грађане на разговор. Позвано је било преко 150 лица а преко 100 се одзвало позиву и било је примљено од стране ресорних већника који су саслушали и решили одређене проблеме, где су били у могућнсти, из области социјалне политике, комуналне инфраструктуре, образовања, спорта и других друштвених и привредних делатности.

Подели са другима: Facebook Twitter