Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Prijem odbojkaša u Nedelji odbojke

U okviru Nedelje odbojke u Požarevcu, koja se održava povodom obeležavanja 70. godišnjice postojanja kluba Mladi radnik, predsednik Skupštine grada Bane Spasović priredio je prijem za sportske radnike koji su nekad kao i danas deo porodice ovog sportskog društva uz veliku podršku Odbojkaškog saveza Srbije.

Sa prijema

Sa prijema

-Imajte strpljenja, lepo bi bilo i za odbojku da se desi čudo. Obično se ekipe raspadnu kada ispadnu u niži rang takmičenja, no, Mladi radnik je jači nego ikada.Biću najsrećniji ako na predstojećem turniru pobedi odbojka”, naglasio je generalni sekretar OSS, Slobodan Milošević, koji je svojevremeno bio član Mladog radnika.

Legendarni trener Jovica Cvetković, jednu sezonu -1996/1997  predvodio je  ekipu grada pod Čačalicom, kada se Mladi radnik po drugi put vratio u najviši rang takmičenja.

-Verujem da ćemo uživati u dobrim partijama odbojkaša i da će organizacija turnira biti još jedan plus na konto Požarevca”, naglasio je Cvetković.

Nagrađeni su članovi generacije koja je po prvi put uvela Mladi radnik u elitno takmičenje, kao i brojni pojedinci koji su doprineli razvoju kluba.

Nagrađeni

Nagrađeni

-U sportu ništa nije nemoguće. Voleo bih da igrači Mladog radnika upravo to imaju u svojim  mislima kada u subotu izađu na parket protiv protivnika, koji je na papiru jači od njih. Međutim jako dobro znamo da David može da pobedi Golijata. Želim da ova generacija bude prva koja će ostvojiti pehar pobednika KUP-a Srbije”, istakao je Dušan Mladenović jedan od nagrađenih.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter