Почетак » Актуелно » О Граду
 

Пријем одбојкаша у Недељи одбојке

У оквиру Недеље одбојке у Пожаревцу, која се одржава поводом обележавања 70. годишњице постојања клуба Млади радник, председник Скупштине града Бане Спасовић приредио је пријем за спортске раднике који су некад као и данас део породице овог спортског друштва уз велику подршку Одбојкашког савеза Србије.

Са пријема

Са пријема

-Имајте стрпљења, лепо би било и за одбојку да се деси чудо. Обично се екипе распадну када испадну у нижи ранг такмичења, но, Млади радник је јачи него икада.Бићу најсрећнији ако на предстојећем турниру победи одбојка”, нагласио је генерални секретар ОСС, Слободан Милошевић, који је својевремено био члан Младог радника.

Легендарни тренер Јовица Цветковић, једну сезону -1996/1997  предводио је  екипу града под Чачалицом, када се Млади радник по други пут вратио у највиши ранг такмичења.

-Верујем да ћемо уживати у добрим партијама одбојкаша и да ће организација турнира бити још један плус на конто Пожаревца”, нагласио је Цветковић.

Награђени су чланови генерације која је по први пут увела Млади радник у елитно такмичење, као и бројни појединци који су допринели развоју клуба.

Награђени

Награђени

-У спорту ништа није немогуће. Волео бих да играчи Младог радника управо то имају у својим  мислима када у суботу изађу на паркет против противника, који је на папиру јачи од њих. Међутим јако добро знамо да Давид може да победи Голијата. Желим да ова генерација буде прва која ће оствојити пехар победника КУП-а Србије”, истакао је Душан Младеновић један од награђених.

Подели са другима: Facebook Twitter