Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Suzana Bulajić novi načelnik Gradske uprave

Gradsko veće grada Požarevca imenovalo je Suzanu Bulajić na mesto v.d. načelnika Gradske uprave do okončanja konkursa za postavljanje novog načelnika.

Suzana Bulajić

Suzana Bulajić

Suzana Bulajić je rođena 1984. godine u Požarevcu gde je završila osnovnu školu i Gimnaziju. Nova načelnica je, kao opštinski stipendista, diplomirala 2008. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Nakon završetka studija počinje da radi na mestu sudijskog pripravnika Osnovnog suda u Požarevcu, odakle prelazi je na mesto advokatskog pripravika u advokatskoj kancelariji u Beogradu. Pravosudni ispit položila je 2011. godine, a nakon toga imenovana je za predsednika Komisije za izlaganje podataka o nepokretnostima u RGZ Službi za katastar nepokretnosti Požarevac. Od 2013. do 2014. godine radila je kao sudijski pomoćnik u Privrednom sudu u Požarevcu. Od avgusta 2014. godine zaposlena je u Gradskoj upravi Grada Požarevca na radnom mestu viši stručni saradnik u Odeljenju za opštu upravu i skupštinske poslove – Odsek za stručne poslove gradonačelnika i Gradskog veća.
U obrazloženju odluke Gradskog veća navodi se da je potrebno obezbediti nesmetano funkcionisanje Gradske uprave do postavljenja novog načelnika, kao i da za načelnika Gradske uprave može biti postavljeno lice koje ima završen Pravni fakultet, položen ispit za rad u organima državne uprave i najmanje pet godina radnog iskustva u struci.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter