‘o gradu’

Лична карта

Основни подаци Држава Србија Покрајина источна Србија Округ Браничевски округ Становништво 41.736 Агломерација 74.902 Координате 44°36′33″N 21°10′34″E Временска зона UTC+1, лети UTC+2 Надморска висина 94 m ...