Почетак » Актуелно » О Граду
 

У току је реконструкција сале биоскопа “Култура” у Политехничкој школи

Градоначелник Града Пожаревца Саша Павловић и члан Градског већа задужен за просвету Томица Стојановић обишли су радове на реконструкцији и санацији сале за културно уметничке потребе, некадашњи биоскоп “Култура”.

Градоначелника и већника је дочекао директор Политехничке школе Дарко Радовановић који их је и одвео у обилазак радова.

Градоначелник Града Пожаревца – Саша Павловић

Овом приликом градоначелник Града Пожаревца Саша Павловић је рекао, да је као што је и обећано на Дану школе, почела реконструкција сале у вредности од 18.336.677 динара и да се комплет финансира из градског буџета. Он је изразио задовољство виђеним радовима и истакао је да ће ова сала, коју памте старији пожаревљани, бити враћена намени а то је да се одржавају културне активности и манифестације не само за школу већ и читав град. Павловић је искористио прилику да честита свим просветним радницима, ученицима и грађанима који славе славу Светог Саву.

Дарко Радовановић – директор Политехничке школе

Дарко Радовановић директор Политехничке школе се захвалио локалној самоуправи на челу са градоначелником што су имали слуха за ову значајну инвестицију и што су обишли радове. Радовановић је рекао да су радови почели да се изводе 4. јануара и да треба да трају 120 дана.

Подели са другима: Facebook Twitter