Почетак » Актуелно » О Граду
 

ВЕЛИКИ УСПЕХ ПОЖАРЕВАЧКОГ ТУРИЗМА НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ

На јубиларном 50. Сајму туризма Лорист Новосадског сајма, Град Пожаревац је добио укупно шест признања, укључујући и Велики пехар. Прва Велика златна медаља добијена је за представљање туристичке понуде у земљи и иностранству а односи се на многе успешне презентације туристичке понуде града које је ТОГП имала на сајмовима и манифестацијама током године.


За традиционално квалитетну и разноврсну понуду ТО Града Пожаревца, организацију 54. Лубичевских коњичких игара, туристичко информативни центар али и унапређење садржаја на ергели и хиподрому заслугом локалне самоуправе, Пожаревац је награђен са још четири велике златне медаље. Као круна овог великог успеха града Пожаревца као средине која је добила највећи број признања, уручен је и Велики Пехар Новосадског сајма.


Разлог који је навео жири за ово признање је традиција, иновације и унапређење туристичке понуде Града Пожаревца.
Поред запослених у ТОГП додели признања на Вечери Шампиона присуствовали су и директорка Јелена Вуказић, али и градоначелник Бане Спасовић, председник Скупштине града Пожаревца Бојан Илић и помоћник градоначелника који је био задужен за организацију дефилеа и пратећих програма 54. ЉКИ, Ненад Петровић.
Градоначелник је након церемоније доделе награда казао да је овај велики успех на Новосадском сајму само још један од подстрека да се настави са улагањем у туризам, али и потврда да се као град у овој области налазимо на правом путу.

Подели са другима: Facebook Twitter