Početak » Aktuelno » O Gradu
 

VЕLIKI USPЕH POŽARЕVAČKOG TURIZMA NA NOVOSADSKOM SAJMU

Na jubilarnom 50. Sajmu turizma Lorist Novosadskog sajma, Grad Požarevac je dobio ukupno šest priznanja, uključujući i Veliki pehar. Prva Velika zlatna medalja dobijena je za predstavljanje turističke ponude u zemlji i inostranstvu a odnosi se na mnoge uspešne prezentacije turističke ponude grada koje je TOGP imala na sajmovima i manifestacijama tokom godine.


Za tradicionalno kvalitetnu i raznovrsnu ponudu TO Grada Požarevca, organizaciju 54. Lubičevskih konjičkih igara, turističko informativni centar ali i unapređenje sadržaja na ergeli i hipodromu zaslugom lokalne samouprave, Požarevac je nagrađen sa još četiri velike zlatne medalje. Kao kruna ovog velikog uspeha grada Požarevca kao sredine koja je dobila najveći broj priznanja, uručen je i Veliki Pehar Novosadskog sajma.


Razlog koji je naveo žiri za ovo priznanje je tradicija, inovacije i unapređenje turističke ponude Grada Požarevca.
Pored zaposlenih u TOGP dodeli priznanja na Večeri Šampiona prisustvovali su i direktorka Jelena Vukazić, ali i gradonačelnik Bane Spasović, predsednik Skupštine grada Požarevca Bojan Ilić i pomoćnik gradonačelnika koji je bio zadužen za organizaciju defilea i pratećih programa 54. LJKI, Nenad Petrović.
Gradonačelnik je nakon ceremonije dodele nagrada kazao da je ovaj veliki uspeh na Novosadskom sajmu samo još jedan od podstreka da se nastavi sa ulaganjem u turizam, ali i potvrda da se kao grad u ovoj oblasti nalazimo na pravom putu.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter