Почетак » Локална самоуправа » Скупштина града » Заменик председника скупштине града
 

Заменик председника Скупштине града

 

Младен Ничић

Младен Ничић рођен је 14. јуна 1974. године у Пожаревцу.

Основну и средњу музичку школу завршио је Пожаревцу у музичкој школи Стеван Мокрањац, а Факултет уметности, на инструменталном одсеку, смер полиинструментални, гитара у Нишу. Током школовања освојио је бројне награде и учествовао на разним културним догађајима, како као извођач, тако и као организатор.
1998. године почиње да ради у музичкој Школи Стеван Мокрањац у Пожаревцу, у којој ради и данас, као професор гитаре, оркестра и ансамбла у основној и у средњој школи. Један је од оснивача и руководилац школског такмичења гитаре које се од 2008. до 2017. године одржавало у музичкој школи у Пожаревцу. Редован је члан жирија на међународним и домаћим такмичењима. Са својим ученицима за  25 година свог рада остварио је небројано много успеха, што говори чињеница да је чак 5 ђака из његове класе завршило школу као ученик генерације.

За своју делатност у образовању младих талената 2009. године је добио Признање за изузетне резултате у образовно-васпитном раду, које додељује Градска управа Пожаревац, а 2014. године Повељу културе града Пожаревца.

Одборник Скупштине града Пожаревца био је у два мандата – од 2012. до 2016. и од 2020. до 2024. године, а последњих годину дана другог мандата обављао је функцију председника Скупштине града Пожаревца.

Емаил: mladen.nicic@pozarevac.rs

телефон: 012/539-746