Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Završen Kamp za decu ratnih veterana na brdu TulbaCamp for children of war veterans on the hill Tulba

Nezaboravna prijateljstva

Na brdu Tulba u Požarevcu završen je prvi kamp „Sabor 2013“ koji je okupio mlađe potomke ratnih veterana, poginulih boraca i vojnih invalida.

kamp_za_decu_01

 

U Kampu su bila smeštena dece iz Rusije i mladi iz svih krajeva Srbije. Sabor je imao edukativni, rekreativni i zabavni karakter a svi prisutni su oduševljeni ambijentom, obiljem aktivnosti, druženjem i novim prijateljstvima koja su stekli u Požarevcu. Dobrodošlicu „stanovnicima“ ovog naselja pod šatorima poželeo je član Gradskog veća Dejan Krstić koji ih je pozdravio i na rastanku koji je svima teško pao. Krstić se, u ime lokalne samouprave, zahvalio svima koji su pomogli održavanje ovog kampa i izrazio uverenje da su se učesnici prijatno proveli što su svi gosti sa oduševljenjem potvrdili ističući oduševljenje gostoprimstvom domaćina. Zajedno su obećali da će se založiti da ovo postane tradicionalno i još masovnije okupljanje.Nezaboravna prijateljstva

Na brdu Tulba u Požarevcu završen je prvi kamp „Sabor 2013“ koji je okupio mlađe potomke ratnih veterana, poginulih boraca i vojnih invalida.

kamp_za_decu_01

 

U Kampu su bila smeštena dece iz Rusije i mladi iz svih krajeva Srbije. Sabor je imao edukativni, rekreativni i zabavni karakter a svi prisutni su oduševljeni ambijentom, obiljem aktivnosti, druženjem i novim prijateljstvima koja su stekli u Požarevcu. Dobrodošlicu „stanovnicima“ ovog naselja pod šatorima poželeo je član Gradskog veća Dejan Krstić koji ih je pozdravio i na rastanku koji je svima teško pao. Krstić se, u ime lokalne samouprave, zahvalio svima koji su pomogli održavanje ovog kampa i izrazio uverenje da su se učesnici prijatno proveli što su svi gosti sa oduševljenjem potvrdili ističući oduševljenje gostoprimstvom domaćina. Zajedno su obećali da će se založiti da ovo postane tradicionalno i još masovnije okupljanje.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter