Почетак » Актуелно » О Граду
 

Завршен Камп за децу ратних ветерана на брду ТулбаCamp for children of war veterans on the hill Tulba

Незаборавна пријатељства

На брду Тулба у Пожаревцу завршен је први камп „Сабор 2013“ који је окупио млађе потомке ратних ветерана, погинулих бораца и војних инвалида.

kamp_za_decu_01

 

У Кампу су била смештена деце из Русије и млади из свих крајева Србије. Сабор је имао едукативни, рекреативни и забавни карактер а сви присутни су одушевљени амбијентом, обиљем активности, дружењем и новим пријатељствима која су стекли у Пожаревцу. Добродошлицу „становницима“ овог насеља под шаторима пожелео је члан Градског већа Дејан Крстић који их је поздравио и на растанку који је свима тешко пао. Крстић се, у име локалне самоуправе, захвалио свима који су помогли одржавање овог кампа и изразио уверење да су се учесници пријатно провели што су сви гости са одушевљењем потврдили истичући одушевљење гостопримством домаћина. Заједно су обећали да ће се заложити да ово постане традиционално и још масовније окупљање.Незаборавна пријатељства

На брду Тулба у Пожаревцу завршен је први камп „Сабор 2013“ који је окупио млађе потомке ратних ветерана, погинулих бораца и војних инвалида.

kamp_za_decu_01

 

У Кампу су била смештена деце из Русије и млади из свих крајева Србије. Сабор је имао едукативни, рекреативни и забавни карактер а сви присутни су одушевљени амбијентом, обиљем активности, дружењем и новим пријатељствима која су стекли у Пожаревцу. Добродошлицу „становницима“ овог насеља под шаторима пожелео је члан Градског већа Дејан Крстић који их је поздравио и на растанку који је свима тешко пао. Крстић се, у име локалне самоуправе, захвалио свима који су помогли одржавање овог кампа и изразио уверење да су се учесници пријатно провели што су сви гости са одушевљењем потврдили истичући одушевљење гостопримством домаћина. Заједно су обећали да ће се заложити да ово постане традиционално и још масовније окупљање.

Подели са другима: Facebook Twitter