Почетак » Актуелно » О Граду
 

Асфалтира се улица Јована Шербановића у Пожаревцу

Градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић са сарадницима обишао је улицу Јована Шербановића у којој је почело асфалтирање и сутра ће бити отворена за саобраћај.

У овој улици поред коловоза урађени су тротоари, сливници и лед расвета.

Градоначелник Бане Спасовић је истакао да је задовољан динамиком радова и да је дужина улице 375 метара вредности 32,5 милиона динара.

Данас се асфалтира од Поречке до Хајдук Вељкове а сутра се креће са радовима од Хајдук Вељкове до Његошеве. Такође у овој улици су изведени радови на топлификацији вредности 19 милиона динара. Он је још додао да се мало касни са радовима али да су за то одговорне временске неприлике које су задесиле Пожаревац прошле недеље.

Иначе ово је једна од најпрометнијих саобраћајница у Пожаревцу и њена ширина је повећана на 6,5 метара, она је повезана са Хајдук Вељковом улицом где се радови изводе пуном паром. Вредност те инвестиције је 65 милиона динара дужина улице је 1324 метра, а ради се замена азбестних водоводних цеви у вредности од 16,5 милиона динара тако да ће се на том месту укупно уложити 81,5 милиона динара.

Подели са другима: Facebook Twitter