Почетак » Актуелно » О Граду
 

Центар за социјални рад Пожаревац добио ново возило

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања донирало је ново возило Центру за социјални рад у Пожаревцу. Државни секретар овог министарства, Драган Тодоровић данас је уручио кључеве.

Министарство за рад, запошљавање, социјална и борачка питања спроводи акцију обезбеђивања посебних средстава за рад, а Центру за социјални рад у Пожаревцу обезбедило је ново возило, марке Фиат типо, у вредности од 1,6 милиона динара.

Како је рекао Драган Тодоровић, државни секретар при овом министарству, ове године су омогућена додатна средства за опремање основним средствима за рад, те је пожаревачки центар за социјални рад добио ново возило.

„Ова установа имала је два возила која су дотрајала и сигурни смо да ће и ово ново возило бити употребљено на адекватан начин, да би се дошло до крајњих корисника и да би они били у што тешњој вези са самим запосленима“, рекао је Тодоровић

Директорка Центра за социјални рад, Татјана Рајић рекла је да су осим возила, потребе за основним средствима за рад многобројна.

„Зграда центра за социјални рад је у јаком лошем стању, сазидана је још ’60-е године, опрема је из тог периода. Одељење за услуге, које је у улици Братства и јединства, у још је горем стању. Недостају и рачунари“, каже Рајићева.

Представници градске управе су том приликом Центру за социјални рад поклонили и једно аутоседиште за децу.

 

 

Подели са другима: Facebook Twitter