Početak » Aktuelno » Obaveštenja » O Gradu
 

Međunarodna biciklistička trka „Kroz Srbiju“ u Požarevcu

Izmena režima saobraćaja u gradu

Zbog 55. Međunarodne biciklističke trke „Kroz Srbiju 2015. godine“,  koja se održava u petak, 19.06.2015. godine prolazi gradskim ulicama Požarevca sa startom u 14 u Tabačkoj čaršiji i ciljem  oko 17 sati na istom mestu, režim saobraćaja biće privremeno izmenje na relaciji:

– državni put 1. b reda, broj 33 naplatna rampa – Požarevac (obilaznica oko Požarevca od Ljubičeva do Ljubičevske petlje tačnije od benzinske pumpe „NIS PETROL“ do Ljubičevske petlje),

-državni put 1 b reda, Ljubičevo – Veliko Gradište (obilaznica oko Požarevca do skretanja za Novo groblje odnosno ulicu Bože Dimitrijevića),

– ulice Đure Đakovića, Čede Vasovića, Trg Radomira Vujovića, Tabačka Čaršija, Lenjinova, deo Voje Dulića, Bulevar, Bože Dimitrijevića do skretanja na Obilaznicu u vremenu od 14 do 17 časova.

Sa prošlogodišnje trke ulicama Požarevca

Sa prošlogodišnje trke ulicama Požarevca

Saobraćajna policija vršiće potpunu obustavu saobraćaja na 15 minuta pre nailaska takmičara u zavisnosti od toga gde se nalazi konvoj sa biciklistima.

Saobraćaj će se preusmeravati na druge alternativne pravce kao što je ostatak državnog puta 1 b reda broj 33 Salakovac – naplatna rampa preko Ljubičeva, državnim putem 2 a reda broj 161 Bratinac – Salakovac i dalje državnim putem 1 b reda broj 33 Salakovac – Ljubičevo – naplatna rampa kao i svi ostali putni pravci lokalnog karaktera koji gravitiraju ka pravcima kretanja biciklista.

Apeluje se na vozače koji koriste putne pravce koji gravitiraju ka stazi kojom se kreću biciklisti da u tom vremenskom periodu ne koriste navedene putne, već da koriste alternativne pravce. Takođe se apeluje na vozače koji parkiraju vozila u ulicama Trg Radomira Vujovića, Tabačka Čaršija, Trg Oslobođenja, Lenjinova i Bože Dimitrijevića, da u pomenutom vremenskom periodu uklone svoja vozila i parkiraju ih na drugim lokacijama.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter