Почетак » Актуелно » Обавештења » О Граду
 

Међународна бициклистичка трка „Кроз Србију“ у Пожаревцу

Измена режима саобраћаја у граду

Због 55. Међународне бициклистичке трке „Кроз Србију 2015. године“,  која се одржава у петак, 19.06.2015. године пролази градским улицама Пожаревца са стартом у 14 у Табачкој чаршији и циљем  око 17 сати на истом месту, режим саобраћаја биће привремено измење на релацији:

– државни пут 1. б реда, број 33 наплатна рампа – Пожаревац (обилазница око Пожаревца од Љубичева до Љубичевске петље тачније од бензинске пумпе “НИС ПЕТРОЛ” до Љубичевске петље),

-државни пут 1 б реда, Љубичево – Велико Градиште (обилазница око Пожаревца до скретања за Ново гробље односно улицу Боже Димитријевића),

– улице Ђуре Ђаковића, Чеде Васовића, Трг Радомира Вујовића, Табачка Чаршија, Лењинова, део Воје Дулића, Булевар, Боже Димитријевића до скретања на Обилазницу у времену од 14 до 17 часова.

Са прошлогодишње трке улицама Пожаревца

Са прошлогодишње трке улицама Пожаревца

Саобраћајна полиција вршиће потпуну обуставу саобраћаја на 15 минута пре наиласка такмичара у зависности од тога где се налази конвој са бициклистима.

Саобраћај ће се преусмеравати на друге алтернативне правце као што је остатак државног пута 1 б реда број 33 Салаковац – наплатна рампа преко Љубичева, државним путем 2 а реда број 161 Братинац – Салаковац и даље државним путем 1 б реда број 33 Салаковац – Љубичево – наплатна рампа као и сви остали путни правци локалног карактера који гравитирају ка правцима кретања бициклиста.

Апелује се на возаче који користе путне правце који гравитирају ка стази којом се крећу бициклисти да у том временском периоду не користе наведене путне, већ да користе алтернативне правце. Такође се апелује на возаче који паркирају возила у улицама Трг Радомира Вујовића, Табачка Чаршија, Трг Ослобођења, Лењинова и Боже Димитријевића, да у поменутом временском периоду уклоне своја возила и паркирају их на другим локацијама.

Подели са другима: Facebook Twitter