Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Direktor EPS-a Milorad Grčić posetio Grad Požarevac

Direktor EPS-a Milorad Grčić održao je radni sastanak sa gradonačelnikom Grada Požarevca Sašom Pavlovićem.

Nakon sastanka, u izjavi za medije gradonačelnik Pavlović se zahvalio gospodinu Grčiću na poseti i konstruktivnom razgovoru podsetivši da je EPS najveći poslodavac na teritoriji Grada Požarevca i najveći investitor ali da preko fondova za zaštitu životne sredine ulaže u komunalnu infrastrukturu. Gradonačelnik Saša Pavlović je ovom prilikom istakao da očekuje da će ova saradnja da bude još uspešnija u narednom periodu.

Direktor Grčić je prvo čestitao Saši Pavloviću na izboru za gradonačelnika i rekao je da će u budućnosti saradnja biti izdignuta na viši nivo. On je ocenio da je bilo nerazumevanja u odnosima između prethodnog rukovodstva grada i firmi koje rade pod okriljem EPS-a na teritoriji Grada Požarevca, ali da je to prošlost. Gospodin Grčić je najavio da će u naredne dve nedelje biti održan veliki sastanak između EPS-a i Grada Požarevca.

Zaključak sa ovog sastanka je da gradonačelnik pripremi spisak sa nezavršenim projektima kao i predlog potrebnih projekta koji su u interesu građana sa teritorije Grada Požarevca.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter