Почетак » Актуелно » О Граду
 

Директор ЕПС-а Милорад Грчић посетио Град Пожаревац

Директор ЕПС-а Милорад Грчић одржао је радни састанак са градоначелником Града Пожаревца Сашом Павловићем.

Након састанка, у изјави за медије градоначелник Павловић се захвалио господину Грчићу на посети и конструктивном разговору подсетивши да је ЕПС највећи послодавац на територији Града Пожаревца и највећи инвеститор али да преко фондова за заштиту животне средине улаже у комуналну инфраструктуру. Градоначелник Саша Павловић је овом приликом истакао да очекује да ће ова сарадња да буде још успешнија у наредном периоду.

Директор Грчић је прво честитао Саши Павловићу на избору за градоначелника и рекао је да ће у будућности сарадња бити издигнута на виши ниво. Он је оценио да је било неразумевања у односима између претходног руководства града и фирми које раде под окриљем ЕПС-а на територији Града Пожаревца, али да је то прошлост. Господин Грчић је најавио да ће у наредне две недеље бити одржан велики састанак између ЕПС-а и Града Пожаревца.

Закључак са овог састанка је да градоначелник припреми списак са незавршеним пројектима као и предлог потребних пројекта који су у интересу грађана са територије Града Пожаревца.

Подели са другима: Facebook Twitter
 

Додај коментар

*