Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Grad Požarevac ugostio folklorce iz Rusije i MakedonijeCity Pozarevac hosted folic dancers from Russia and Macedonia

Grad Požarevac je ugostio članove folklornih ansambala iz Rusije i Makedonije koji su u ponedeljak nastupili na etno festivalu u Poljani.

folklorci_01

 

Načelnik Gradske uprave Požarevca Goran Milenković uputio je reči dobrodošlice gostima i poželeo im ugodan boravak. Direktorka organizacije ‘’Slovenski most’’, Olena Kolesnićenko, koja živi i radi u Srbiji je izrazila zadovoljstvo gostovanjem u Braničevskom okrugu. Osnovni moto udruženja ‘’Slovenski most’’ je negovanje kulture i tradicije srpsko-ruskih veza istakla je Olena.Grad Požarevac je ugostio članove folklornih ansambala iz Rusije i Makedonije koji su u ponedeljak nastupili na etno festivalu u Poljani.

folklorci_01

 

Načelnik Gradske uprave Požarevca Goran Milenković uputio je reči dobrodošlice gostima i poželeo im ugodan boravak. Direktorka organizacije ‘’Slovenski most’’, Olena Kolesnićenko, koja živi i radi u Srbiji je izrazila zadovoljstvo gostovanjem u Braničevskom okrugu. Osnovni moto udruženja ‘’Slovenski most’’ je negovanje kulture i tradicije srpsko-ruskih veza istakla je Olena.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter