Почетак » Актуелно » О Граду
 

Град Пожаревац угостио фолклорце из Русије и МакедонијеCity Pozarevac hosted folic dancers from Russia and Macedonia

Град Пожаревац је угостио чланове фолклорних ансамбала из Русије и Македоније који су у понедељак наступили на етно фестивалу у Пољани.

folklorci_01

 

Начелник Градске управе Пожаревца Горан Миленковић упутио је речи добродошлице гостима и пожелео им угодан боравак. Директорка организације ‘’Словенски мост’’, Олена Колеснићенко, која живи и ради у Србији је изразила задовољство гостовањем у Браничевском округу. Основни мото удружења ‘’Словенски мост’’ је неговање културе и традиције српско-руских веза истакла је Олена.Град Пожаревац је угостио чланове фолклорних ансамбала из Русије и Македоније који су у понедељак наступили на етно фестивалу у Пољани.

folklorci_01

 

Начелник Градске управе Пожаревца Горан Миленковић упутио је речи добродошлице гостима и пожелео им угодан боравак. Директорка организације ‘’Словенски мост’’, Олена Колеснићенко, која живи и ради у Србији је изразила задовољство гостовањем у Браничевском округу. Основни мото удружења ‘’Словенски мост’’ је неговање културе и традиције српско-руских веза истакла је Олена.

Подели са другима: Facebook Twitter