Početak » Aktuelno
 

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović i predsednik Skupštine Grada Požarevca Bojan Ilić upriličili novogodišnji koktel

Prijem je upriličen za odbornike, većnike, direktore javnih preduzeća i ustanova lokalnog i republičkog karaktera, predstavnike sudstva, vojske, crkve i policije.

Prisutne goste pozdravio je gradonačelnik Bane Spasović koji je podsetio da je iza nas bila teška ali uspešna godina:

Bane Spasović

„Više nego ikad, ujedinili smo snage za dobrobit grada i tu mislim na snage čiju vojsku čine i predstavnici pozicije i predstavnici opozicije.

Iako građanima često ne izgleda da je tako, naročito kada vide žustre polemike i replike za skupštinskom govornicom, znam da svi imamo isti cilj.

Cilj koji se zove – bolji Požarevac.

Do tog cilja se ne stiže povlađivanjem političkom neistomišljeniku ali takođe ni automatskim slaganjem sa svakom odlukom ili planom vašeg partijskog saborca.“

Spasović je još dodao da će kao i do sada, vrata kabineta biti otvorena uvek za svakog predstavnika građana u parlamentu, i da čuje kritiku i sugestiju a ponajviše za vašu ideju o tome šta treba uraditi.

To je razlog što mi naša neslaganja, za dobrobit grada i građana, moramo ostaviti po strani i u 2019. godini, godini u kojoj svima želim puno uspeha na svim poljima, ljubavi, radosti, lične i porodične sreće.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter