Почетак » Актуелно
 

Градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић и председник Скупштине Града Пожаревца Бојан Илић уприличили новогодишњи коктел

Пријем је уприличен за одборнике, већнике, директоре јавних предузећа и установа локалног и републичког карактера, представнике судства, војске, цркве и полиције.

Присутне госте поздравио је градоначелник Бане Спасовић који је подсетио да је иза нас била тешка али успешна година:

Бане Спасовић

„Више него икад, ујединили смо снаге за добробит града и ту мислим на снаге чију војску чине и представници позиције и представници опозиције.

Иако грађанима често не изгледа да је тако, нарочито када виде жустре полемике и реплике за скупштинском говорницом, знам да сви имамо исти циљ.

Циљ који се зове – бољи Пожаревац.

До тог циља се не стиже повлађивањем политичком неистомишљенику али такође ни аутоматским слагањем са сваком одлуком или планом вашег партијског саборца.“

Спасовић је још додао да ће као и до сада, врата кабинета бити отворена увек за сваког представника грађана у парламенту, и да чује критику и сугестију а понајвише за вашу идеју о томе шта треба урадити.

То је разлог што ми наша неслагања, за добробит града и грађана, морамо оставити по страни и у 2019. години, години у којој свима желим пуно успеха на свим пољима, љубави, радости, личне и породичне среће.

Подели са другима: Facebook Twitter