Почетак » Актуелно » О Граду
 

Градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић са сарадницима обишао радове у Синђелићевој улици

Градоначелник је са сарадницима обишао радове у Синђелићевој улици у којој се изводе радови у вредности од око 130 милиона динара.

Овом приликом градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић је рекао да су завршени радови које је радила ЈП “Топлификација” вредности 81.600.000 динара, где је замењена траса магистралног цевовода први пут од његове изградње од пре неколико деценија. Изведеним радовима су се замениле дотрајале цеви и значајно ће се смањити губици топлотне енергије.

У дужини од 400 метара ЈКП “Водовод и канализација” мења азебестно цементне цеви, вредност ове инвестиције је 8.640.000 динара.

Изводе се радови на постављању кишне канализације у вредности од 4.100.000 динара, иначе у овом делу града до сада није било кишне канализације.

Спасовић је рекао да се почетком октобра очекује асфалтирање Синђелићеве улице и израда тротоара укупне вредности преко 34 милиона динара. Дужина улице је 377 метара, ширина 7 метара а површина под тротоарима је 2.100 квадратних метара. Крај радова се очекује у новембру. Први човек Града Пожаревца се овом приликом, због дужине трајања радова, захвалио на разумевању житељима и власницима локала у Синђелићевој улици.

Подели са другима: Facebook Twitter
 
Other topics:Остале теме: