Почетак » Актуелно » О Граду
 

Градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић са сарадницима обишао радове у вртићу Бубамара

У Бубамари су уређени сантарни чворови у вредности од 6.705.000 динара, реконструисани су разводни ормари, против-панична расвета и громобрани у вредности од 926.000 динара и уграђена је ПВЦ столарија за 2.461.000 динара.

Градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић је овом приликом изјавио да су пре годину дана обишли овај објекат и да су сада извршили оно што је обећано и да му је драго што се посао завршио како треба у корист најмлађих житеља Пожаревца. Он је најавио да ће ребалансом бити издвојено још додатних 32 милиона динара за Предшколску установу Љубица Вребалов. Спасовић је још напоменуо да се годишње из градског буџета издвоји око 100 милиона динара за предшколске и школске објекте, а да је прошле године Канцеларија за јавна улагања у ОШ Јован Цвијић инвестирала 100 милиона динара и још 35 милиона за школу у Забели, а да је у овој години у плану, са поменутом канцеларијом, комплетна реконструкција ОШ Доситеј Обрадовић у вредности између 150 и 200 милиона динара.

Директорка ПУ Љубица Вребалов, Марија Бајић се овом приликом захвалила локалној самоуправи предвођеном са градоначелником Града Пожаревца Банетом Спасовићем, на разумевању и сарадњи и на великим инвестицијама у свим вртићима. Она се захвалила и родитељима на разумевању због извођења радова и најавила је да ће Бубамара почети са радом у понедељак 16. априла и најавила је радове у Лептирићу.

Иначе радови на реновирању санитарних чворова у Бубамари, Лептирићу и Невену износе 15.263.000 динара, реконструкције разводних ормара, против-паничне расвете и громобрана у Бубамари, Невену, Лептирићу и Мајском цвету су у вредности од 5.382.000 динара и уградња ПВЦ столарије у Бубамари и Полетарцу износе 3.447.000 динара.

Подели са другима: Facebook Twitter