Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Gradonačelnik obišao radove u vrednosti od preko 30 miliona dinara

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović, sa svojim saradnicima, obišao je danas radove u MZ Gornja mala gde je završena ulica Avrama Trifunovića vrednosti 5.461.576 dinara, dužine 363 metara širine 3,8 metara i radove koji su u toku u ulicama Vranjska, vrednosti 3.942.000 dinara, dužine 280 metara, širine 3,7 metara i 25. maja vrednosti 2.893.000 dinara, dužine 242 metra, širine 2,8 metara.

U MZ Bulevar obišao je radove u Jugovićevoj ulici, vrednost investicije iznosi 18.838.535 dinara, dužine 427 metara, širine 6 metara, dok površina asfalta na kolovozu iznosi 2.792 kvadrata, radiće se dva sloja asfalta ukupne debljine 11 centimetara, jedan sloj 4 centimerta drugi sloj 7 centimetara, trotoari će biti takođe od asfalta površine 1.507 kvadrata debljine 6 cm.

U MZ Gornja mala gradonačelnika je dočekao odbornik Stanoje Đorđević koji se zahvalio lokalnoj samoupravi na razumevanju i investicijama koje se sporvode u ovoj mesnoj zajednici, istakavši da je u prethodne tri godine urađeno 15 ulica što nije bio slučaj u prethodnom periodu, ukupna vrednost tih investicija iznosi preko 100 miliona dinara.

Aleksandar Bogdanović predsednik MZ Bulevar istakao je, prilikom obilaska radova u Jugovićevoj ulici, da se na prostoru ove centralne gradske MZ uradilo mnogo toga u prethodnom periodu kao što su Lenjinova ulica, Trg Davorjanke Paunović, Nemanjina i druge ulice ali da je bilo i dosta investicija u pogledu širenje toplifikacione mreže.

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović je rekao ovom prilikom da su danas obišli radove u vrednosti od preko 30 miliona dinara i da je to samo deo velikih investicija koje se odvijaju na celoj teritoriji Grada Požarevca računajući Gradsku opštinu Kostolac i sva sela. Ova vlast ne pravi razliku između građana centra grada, periferije i seoskih naselja i da će se sa takvom praksom nastaviti ubuduće. Ono što je cilj to je da svi građani dobiju kompletnu infrastrukturu dostojnu života u 21. veku i to je nešto o čemu njegovi prethodnici nisu vodili računa u ranijim godinama.

 

Podeli sa drugima: Facebook Twitter