Početak » Obaveštenja » O Gradu
 

“Help” Srbija i Grad Požarevac

U Sredu 18.11.2015. godine održan je sastanak između predstavnika “Help” Srbija i Grad Požarevac.

help_01
Na inicijativu člana gradskog veća Dejana Krstića koji je bio i presedavajući sastanka , ispred Nemačke organizacije “Help” prisustvovali su Regionalni koordinator gospodin Klaus Mok , programski koordinator za južnu Srbiju Maša Bubanj i koordinator projekta Džanatan Koko, a ispred Grada Požarevca, član gradskog veća resor NVO i udruženja Dejan Krstić, šef kancelarije za Lokalni ekonomski razvoj Aleksandra Đorđević , kancelarija za interno raseljena lica Ljilja Drajić, Popravni zavod za žene Požarevac upravnik Miroslav Isaković.
Tema sastanka bila je mogućnost apliciranja Grada Požarevca projektima Help-a gde su predstavnici grada izneli svoje predloge i mišljenja .

help_02
Predstavnici Helpa su na osnovu sastanka predložili da kao prvi projekat nastavimo saradnju prošlogodišnjeg projekta u vezi samozapošljavanja gde smo prošle godine dobili 30 grantova a ove godine 25 granta u vrednosti 1500 evra,2400e i 3600 e.
Gradsko veće je na sednici održanoj 22.11.2015 doneo zaključak da grad Požarevca uđe u ovaj projekat i da se potpiše ugovor sa Help organizacijom što je i učinjeno.
Za ostale projekte ćemo obavestiti kada ugovori budu potpisani.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter