Почетак » Обавештења » О Граду
 

“Хелп” Србија и Град Пожаревац

У Среду 18.11.2015. године одржан је састанак између представника “Хелп” Србија и Град Пожаревац.

help_01
На иницијативу члана градског већа Дејана Крстића који је био и преседавајући састанка , испред Немачке организације “Хелп” присуствовали су Регионални координатор господин Клаус Мок , програмски координатор за јужну Србију Маша Бубањ и координатор пројекта Џaнатан Коко, а испред Града Пожаревца, члан градског већа ресор НВО и удружења Дејан Крстић, шеф канцеларије за Локални економски развој Александра Ђорђевић , канцеларија за интерно расељена лица Љиља Драјић, Поправни завод за жене Пожаревац управник Мирослав Исаковић.
Тема састанка била је могућност аплицирања Града Пожаревца пројектима Хелп-а где су представници града изнели своје предлоге и мишљења .

help_02
Представници Хелпа су на основу састанка предложили да као први пројекат наставимо сарадњу прошлогодишњег пројекта у вези самозапошљавања где смо прошле године добили 30 грантова а ове године 25 гранта у вредности 1500 евра,2400е и 3600 е.
Градско веће је на седници одржаној 22.11.2015 донео закључак да град Пожаревца уђе у овај пројекат и да се потпише уговор са Хелп организацијом што је и учињено.
За остале пројекте ћемо обавестити када уговори буду потписани.

Подели са другима: Facebook Twitter