Почетак » Актуелно » О Граду
 

Италијанска компанија “STOPAQ” представила своје производеItalian company “STOPAQ” presented their products

Италијанска компанија STOPAQ, која се бави савременим одржавањем и санирањем разних врста цевовода, представила је у Скупштинској сали пожаревачког Градског здања презентацију својих производа. Италијани су били гости председника Скупштине града Пожаревца Банета Спасовића, и, како је на конференцији за штампу речено, заинтересовани су и да евентуално отворе и производни погон у Пожаревцу.

Домаћин Бане Спасовић са партнерима из Италије

Домаћин Бане Спасовић са партнерима из Италије

На презентацији је приказано и постављање заштитних облога које производи STOPAQ:

-Ово је прва у низу презентација које за свој циљ имају стицање нових сазнања и налажење решења за проблеме комуналне инфраструктуре. Ти проблеми посредно или непосредно тиште све грађане. На презентацију су позвани и директори јавних предузећа, као и представници осталих општина из Браничевског округа. Сматрам да је то добар начин за организовање оваквих скупова. Домаћинско понашање захтева од нас да све оно од јавних добара што имамо чувамо како би му максимално продужили рок трајања. Сматрам да нам у томе наши данашњи гости могу понудити једно од могућих решења, изјавио је Спасовић обративши се на почетку представницима STOPAQ и свима   који су дошли да испрате презентацију.

Свен Биклер, председник компаније STOPAQ изјавио је да та компанија ради на антикорозивној заштити свих врста цеви, у свим ситуацијама у којима је метал у додиру са влагом.   -Антикорозивна заштита је јако важна јер штити околину и штеди јако пуно новца. Осим ове презентације, у Пожаревцу данас разматрамо и покретање производње наших производа“.Италијанска компанија STOPAQ, која се бави савременим одржавањем и санирањем разних врста цевовода, представила је у Скупштинској сали пожаревачког Градског здања презентацију својих производа. Италијани су били гости председника Скупштине града Пожаревца Банета Спасовића, и, како је на конференцији за штампу речено, заинтересовани су и да евентуално отворе и производни погон у Пожаревцу.

Домаћин Бане Спасовић са партнерима из Италије

Домаћин Бане Спасовић са партнерима из Италије

На презентацији је приказано и постављање заштитних облога које производи STOPAQ:

-Ово је прва у низу презентација које за свој циљ имају стицање нових сазнања и налажење решења за проблеме комуналне инфраструктуре. Ти проблеми посредно или непосредно тиште све грађане. На презентацију су позвани и директори јавних предузећа, као и представници осталих општина из Браничевског округа. Сматрам да је то добар начин за организовање оваквих скупова. Домаћинско понашање захтева од нас да све оно од јавних добара што имамо чувамо како би му максимално продужили рок трајања. Сматрам да нам у томе наши данашњи гости могу понудити једно од могућих решења, изјавио је Спасовић обративши се на почетку представницима STOPAQ и свима који су дошли да испрате презентацију.

Свен Биклер, председник компаније STOPAQ изјавио је да та компанија ради на антикорозивној заштити свих врста цеви, у свим ситуацијама у којима је метал у додиру са влагом. -Антикорозивна заштита је јако важна јер штити околину и штеди јако пуно новца. Осим ове презентације, у Пожаревцу данас разматрамо и покретање производње наших производа“.

Подели са другима: Facebook Twitter