Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Italijanska kompanija „STOPAQ“ predstavila svoje proizvodeItalian company „STOPAQ“ presented their products

Italijanska kompanija STOPAQ, koja se bavi savremenim održavanjem i saniranjem raznih vrsta cevovoda, predstavila je u Skupštinskoj sali požarevačkog Gradskog zdanja prezentaciju svojih proizvoda. Italijani su bili gosti predsednika Skupštine grada Požarevca Baneta Spasovića, i, kako je na konferenciji za štampu rečeno, zainteresovani su i da eventualno otvore i proizvodni pogon u Požarevcu.

Domaćin Bane Spasović sa partnerima iz Italije

Domaćin Bane Spasović sa partnerima iz Italije

Na prezentaciji je prikazano i postavljanje zaštitnih obloga koje proizvodi STOPAQ:

-Ovo je prva u nizu prezentacija koje za svoj cilj imaju sticanje novih saznanja i nalaženje rešenja za probleme komunalne infrastrukture. Ti problemi posredno ili neposredno tište sve građane. Na prezentaciju su pozvani i direktori javnih preduzeća, kao i predstavnici ostalih opština iz Braničevskog okruga. Smatram da je to dobar način za organizovanje ovakvih skupova. Domaćinsko ponašanje zahteva od nas da sve ono od javnih dobara što imamo čuvamo kako bi mu maksimalno produžili rok trajanja. Smatram da nam u tome naši današnji gosti mogu ponuditi jedno od mogućih rešenja, izjavio je Spasović obrativši se na početku predstavnicima STOPAQ i svima   koji su došli da isprate prezentaciju.

Sven Bikler, predsednik kompanije STOPAQ izjavio je da ta kompanija radi na antikorozivnoj zaštiti svih vrsta cevi, u svim situacijama u kojima je metal u dodiru sa vlagom.   -Antikorozivna zaštita je jako važna jer štiti okolinu i štedi jako puno novca. Osim ove prezentacije, u Požarevcu danas razmatramo i pokretanje proizvodnje naših proizvoda“.Italijanska kompanija STOPAQ, koja se bavi savremenim održavanjem i saniranjem raznih vrsta cevovoda, predstavila je u Skupštinskoj sali požarevačkog Gradskog zdanja prezentaciju svojih proizvoda. Italijani su bili gosti predsednika Skupštine grada Požarevca Baneta Spasovića, i, kako je na konferenciji za štampu rečeno, zainteresovani su i da eventualno otvore i proizvodni pogon u Požarevcu.

Domaćin Bane Spasović sa partnerima iz Italije

Domaćin Bane Spasović sa partnerima iz Italije

Na prezentaciji je prikazano i postavljanje zaštitnih obloga koje proizvodi STOPAQ:

-Ovo je prva u nizu prezentacija koje za svoj cilj imaju sticanje novih saznanja i nalaženje rešenja za probleme komunalne infrastrukture. Ti problemi posredno ili neposredno tište sve građane. Na prezentaciju su pozvani i direktori javnih preduzeća, kao i predstavnici ostalih opština iz Braničevskog okruga. Smatram da je to dobar način za organizovanje ovakvih skupova. Domaćinsko ponašanje zahteva od nas da sve ono od javnih dobara što imamo čuvamo kako bi mu maksimalno produžili rok trajanja. Smatram da nam u tome naši današnji gosti mogu ponuditi jedno od mogućih rešenja, izjavio je Spasović obrativši se na početku predstavnicima STOPAQ i svima koji su došli da isprate prezentaciju.

Sven Bikler, predsednik kompanije STOPAQ izjavio je da ta kompanija radi na antikorozivnoj zaštiti svih vrsta cevi, u svim situacijama u kojima je metal u dodiru sa vlagom. -Antikorozivna zaštita je jako važna jer štiti okolinu i štedi jako puno novca. Osim ove prezentacije, u Požarevcu danas razmatramo i pokretanje proizvodnje naših proizvoda“.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter