Početak » Aktuelno » O Gradu
 

Izložba u Galeriji savremene umetnostiExhibition at the Gallery of Modern Art

Fotografije iz Balkanskih ratova

„Balkanski ratovi 1912. – 1913.“, naziv je izložbe fotografija koja je otvorena u Galeriji savremene umetnosti na Starom korzou. Izložene su slike iz Fotografskog arhiva poznatog Muzeja Benaki.

izlozba_01

Ovu izložbu, koja je organizovana povodom stogodišnjice Balkanskih ratova, otvorio je gradonačelnik Požarevca Miomir Ilić, predsednik Društva grčko-srpskog prijateljstva „Rista Kolonjas“, ističući stoletno prijateljstvo dvaju naroda. Izložbu su predstavili direktor Narodnog muzeja Mlorad  Đorđević i istoričarka umetnosti ove ustanove Violeta Tomić.Fotografije iz Balkanskih ratova

„Balkanski ratovi 1912. – 1913.“, naziv je izložbe fotografija koja je otvorena u u Galeriji savremene umetnosti na Starom korzou. Izložene su slike iz Fotografskog arhiva poznatog Muzeja Benaki.

izlozba_01

Ovu izložbu, koja je organizovana povodom stogodišnjice Balkanskih ratova, otvorio je gradonačelnik Požarevca Miomir Ilić, predsednik Društva grčko-srpskog prijateljstva „Rista Kolonjas“, ističući stoletno prijateljstvo dvaju naroda. Izložbu su predstavili direktor Narodnog muzeja Mlorad  Đorđević i istoričarka umetnosti ove ustanove Violeta Tomić.

Podeli sa drugima: Facebook Twitter